Tarieven

Kennismaken kost niks

Natuurlijk is het goed om eerst eens kennis te maken voordat je je hart lucht tegen een vreemde. Kennismaken is daarom gratis en kost je dus niks. Terwijl je er meestal een eerste advies bij krijgt.

Gesprekstarief, geen uurtarief

Gesprekken binnen de loopbaancoaching duren nooit langer dan nodig is, maar natuurlijk wel zo lang als noodzakelijk is. Daarom werk ik niet met een uurtarief, maar met een gesprekstarief: het gaat immers om de effectiviteit van de inhoud van het gesprek. Soms zullen we in drie kwartier klaar zijn en soms kan het uitlopen op 2 uur. Mijn gesprekstarief bedraagt € 85 ,= voor particulieren. Heb je een (aantoonbaar) krappe beurs, maar toch dringend behoefte aan een gesprekspartner? Bel of mail dan toch, we vinden er vast wel iets op. In opdracht van organisaties kan ik loopbaancoaching bieden vanaf € 125,= per gesprek. Mijn diensten zijn vrijgesteld van BTW.

Werken met een offerte

Wanneer je mij wil inschakelen voor een outplacementtraject of een klein of groter HR-project of mij tijdelijk wil inhuren als HR professional, dan maken we daar duidelijke afspraken over die gelden voor het gehele traject.