Tarieven

Kennismaken kost niks

Natuurlijk is het goed om eerst eens te kijken wie ik ben voordat je allerlei problemen of knelpunten bij mij op tafel legt om te bespreken. Kennismaken kost daarom niks terwijl je er meestal een eerste advies bij krijgt.

Gesprekstarief, geen uurtarief

Gesprekken binnen de loopbaancoaching en als algemeen sparringpartner duren nooit langer dan nodig is, maar duren wel zo lang als noodzakelijk is. Daarom werk ik niet met uurtarieven: het gaat immers om de effectiviteit van de inhoud van het gesprek. Soms zullen we in drie kwartier klaar zijn en soms kan het uitlopen op 2 uur.

Mijn gesprekstarief bedraagt € 85 ,= incl. BTW voor particulieren. Heb je een (aantoonbaar) krappe beurs, maar toch dringend behoefte aan een gesprekspartner? Bel of mail dan toch, we vinden er vast wel iets op.  De gesprekstarieven voor loopbaancoaching in opdracht van organisaties variëren van € 125,= tot maximaal  €180,=  excl. BTW.  Het exacte tarief hangt af van de context waarbinnen je mij wil inzetten.

Wanneer je mij wil inschakelen voor een outplacementtraject of een klein of groot HR-project of mij tijdelijk wil inhuren als HR professional, dan maken we daar duidelijke afspraken over die gelden voor het gehele traject.