Mijn manier van werken

Informeel, persoonlijk en direct

Mijn manier van werken kenmerkt zich door mijn informele, persoonlijke en directe benadering van mensen en hun vraagstukken. Dat geldt voor particulieren net zo goed als voor organisaties: ik sluit aan bij jouw vraag en doel en zeg en doe wat naar mijn idee nodig is voor jou om je probleem te tackelen en je doel te bereiken.

Gedurende het hele proces van loopbaancoaching en outplacement sta ik naast je: in gesprek, telefonisch contact en/of whatsapp tussendoor. We werken op de manier die het beste lijkt te werken bij jou. Mocht je interesse hebben voor gesprekken voor loopbaancoaching of een outplacementtraject bij mij en je werkgever betaalt, dan hou ik  me aan de afspraken die daarover met jou en je werkgever zijn gemaakt in een offerte.

Wanneer je me vanuit je organisatie inschakelt als loopbaancoach of om mee te denken aan HR- vraagstukken binnen je organisatie of om een werksessie of bijeenkomst te (bege)leiden, dan spreken we vooraf goed door wat je doel is en hoe ik het beste pas in het proces om dat doel te halen. En natuurlijk geef ik ook aan wat er van jouw kant nodig is om de interventie een succes te laten zijn. Achteraf nemen we natuurlijk even kort door of ik heb voldaan aan je verwachtingen.

Kennismaken? 

Wanneer je interesse gewekt is, dan kunnen we  een afspraak maken voor een kosteloos kennismakingsgesprek. Mail naar g.s.holkema@loopbaanpartner.nl of bel 06 11274142.

Over mij

Mijn manier van werken als Arbeids-, Organisatie- en Personeelspsycholoog

Mijn naam is Gerda Holkema. In 1993 ben ik afgestudeerd in Arbeids-, Organisatie- en Personeelspsychologie aan de Rijksuniversiteit te Groningen. De combinatie mens, werk en ontwikkeling boeit me m’n hele leven lang al en dat kwam tot uitdrukking in al het werk dat ik tot nu toe heb gedaan.

Mijn streven is te helpen bij het bereiken van een zo goed mogelijke ‘’fit’’ tussen jou & je werk en jouw organisatie & je medewerkers. Daarbij geef ik in mijn loopbaancoaching en andere HR advies en ondersteuning handvatten voor de nabije toekomst zodat het resultaat zo duurzaam mogelijk is.