Over mij

Gerda Holkema

Ik ben Gerda Saskia Holkema.
In 1993 ben ik afgestudeerd in Arbeids-, Organisatie- en Personeelspsychologie aan de Rijksuniversiteit te Groningen. En die studiekeuze was direct  een schot in de roos!

De combinatie mens, werk en ontwikkeling boeit me m’n hele leven lang al en dat kwam tot uitdrukking in al het werk dat ik tot nu toe heb gedaan.

Na mijn studie heb ik les gegeven en trainingen verzorgd in communicatie en gespreksvaardigheden en later talentontwikkelingsprogramma’s en vele professionaliseringsprogramma’s ontwikkeld en uitgevoerd. Als loopbaancoach heb ik talloze mensen begeleid in het oriënteren op en het verwerven van een nieuwe baan. Soms omdat ze op zoek moesten, soms omdat ze zelf graag van werkkring wilden veranderen. Ik heb vele fantastische en wat zwakkere leidinggevenden van adviezen mogen voorzien op het gebied van werving & selectie, aansturing & coaching van hun personeel en heb zelf mensen geselecteerd, maar ook ontslagen. Als adviseur naar talloze medewerkers geluisterd en hen geadviseerd hoe zij problemen waarmee zij worstelden in hun werk mogelijk zouden kunnen oplossen. Daarnaast heb ik mijn hele loopbaan lang leidinggevenden getraind en gecoacht in het begeleiden van medewerkers. Tot slot was ik zelf ruim 10 jaar leidinggevende van professionals die gespecialiseerd waren in communicatie, leiderschap, samenwerking, teamontwikkeling en coaching. Medio 2018 startte ik mijn eenvrouwszaak Loopbaanpartner omdat ik de loopbaancoaching miste.

De afgelopen 25 jaar heb ik dus ervaring opgedaan op alle terreinen van personeel en organisatie waarbij mens, werk & ontwikkeling altijd de kern is geweest.

Onlangs heb ik het roer volledig omgegooid en werk ik volledig vanuit mijn eigen bureau. Met loopbaancoaching als belangrijkste pijler. Een sprong in het diepe en dus best spannend, maar volgens mij is het goed: het past bij wie ik nu ben, wat ik erg goed kan, waar ik energie van krijg en wat ik nu wil doen.

 Nog meer over m’n achtergrond weten?

Bezoek of volg me op Mijn professioneel netwerk LinkedIn  of vraag het me zelf even door te bellen (06 11274142) of te mailen naar g.s.holkema@loopbaanpartner.nl