Wat kan ik voor je doen

Samen werken aan je loopbaan  

Graag bied ik me aan als gesprekspartner, sparringspartner en/of coach om in alle rust vraagstukken te bespreken die je zoal in je loopbaan kunt tegenkomen. Mijn expertise deel ik graag met jou, zodat ook jij maximale regie hebt over je loopbaan. Het kan daarbij gaan om loopbaantrajecten zoals outplacement of meer kleinere, specifieke loopbaanvragen zoals :

  • oriëntatie op & verkennen van werkzaamheden of functies
  • beroepskeuzevragen
  • bezinning op je loopbaan – oa. prive/werk balans
  • versterken en verbeteren van je dagelijks functioneren
  • een individueel outplacementtraject (varierend van 3 maanden tot een jaar)

Samen werken op jouw werkplek: coaching on-the-job

Soms wil je even van gedachten wisselen met iemand die met je meedenkt over hoe je iets kan aanpakken op je werk of hoe je kunt voorkomen in je eigen valkuilen te trappen. Of je bent op zoek naar iemand die letterlijk meekijkt hoe je je werk beter of anders kan doen. Een bepaald gesprek of overleg wellicht?  Ook dan kun je me inschakelen. Dan kom ik naar je toe!  Soms wel zo gemakkelijk en effectief. En zolang je in Groningen werkt, kost het je geen cent extra.

(Bege) leiden werksessies & bijeenkomsten 

Het kan soms erg prettig zijn wanneer je als team of groep mensen met elkaar van gedachten kunt wisselen waarbij iedereen hoofd en handen vrij heeft om te denken en te roepen wat men wil.  En dan enigzins laten structureren door iemand die niet deel uitmaakt van datzelfde gezelschap. Daar kun je mij voor inschakelen. Dan heb ik ook nog wel suggesties voor je om eens anders met elkaar te werken dan je gewend bent.  En wanneer je iemand nodig heb om op informele wijze lijn aan te brengen in een dag of thema’s aan elkaar te praten? Dan mag je me ook bellen.