Tarieven

Een kennismakingsgesprek is kosteloosMocht je meteen  met elkaar aan het werk willen, dan is het eerste half uur in ieder geval gratis.

Mijn uurtarief varieert van € 75 ,= incl. BTW voor particulieren tot €125,=  excl. BTW voor bedrijven en organisaties. Heb je een (aantoonbaar) krappe beurs, maar toch dringend behoefte aan een gesprekspartner? Bel of mail dan toch, we vinden er vast wel iets op.                           

Ook met behulp van de tijdelijke subsidieregeling ontwikkeladvies vijfenveertigplussers  kun je bij mij terecht voor een traject. In dat geval ben je zelf geen kosten kwijt en kunnen we in 4 gesprekken samen aan de slag. Daarvoor moet je bij aanvang minimaal 45 jaar zijn en minimaal  12 uur per week werken. Ook moet het traject aan een aatal eisen voldoen met bijbehorende papierwinkel (die ik voor je regel!). Wellicht voor jou een interessante optie.  Neem even contact met me op als je hier meer over wilt weten.  

Wanneer je mij wil inschakelen voor een werksessie, groepsbijeenkomst of een outplacementtraject bij mij wil volgen, dan maken we naast  afspraken over de wijze van werken ook een prijsafspraak voor het hele traject. In dat geval maak ik een offerte zodat we misverstanden over gemaakte afspraken kunnen voorkomen.