Mijn manier van werken

Mijn manier van werken kenmerkt zich door mijn informele, persoonlijke en directe benadering van mensen en hun vraagstukken. Ik sluit aan bij jouw vraag en doel en zeg en doe wat nodig is voor jou om je probleem te tackelen en je doel te bereiken.

Gedurende het hele proces van coaching sta ik naast je: in gesprek, telefonisch contact en/of whatsapp tussendoor. Of ik kom gewoon op je werkplek om zaken door te nemen of te observeren hoe je de dingen aanpakt. We werken op de manier die het beste lijkt te werken bij jou. Dus jij behoudt de regie. Dat wil zeggen: jij bepaalt de inhoud van onze gesprekken, hoe en hoe vaak we elkaar spreken, waarover en hoe lang.

Mocht je interesse hebben voor een loopbaan/outplacementtraject bij mij en je werkgever betaalt, dan hou ik  me aan de afspraken die daarover met jou en je werkgever zijn gemaakt in een offerte.

Wanneer je me inschakelt om een werksessie of bijeenkomst te (bege)leiden, dan spreken we vooraf goed door wat je doel is en hoe ik het beste pas in het proces om dat doel te halen.

 

Kennismaken? 

Wanneer je interesse gewekt is, dan kunnen we  een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Dit is kosteloos, tenzij we al meteen aan het werk gaan. In dat geval is het eerste half uur vrij van kosten.

Mail               g.s.holkema@loopbaanpartner.nl

Tel.                 06 11274142